FIGYELEM - ATENTIE

Attention

 

 

 

https://isj.educv.ro/depunere-cereri-Euro-200

 

Felhívás! A Covid-19 vírus terjrdésének meggátolasa érdekében megkerjük önöket, hogy bármilyen jellegű igazolást igényelnek írjanak az iskola e-mail címére turoczi_mozes@yahoo.com és a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk. Amennyiben e-mail-ban nem megoldható, telefonon értesítsék az osztályvezető pedagógust a problémáról.

 Megértésüket köszönjük
Kedves szülők! A Szülőföldön Magyarul pályázati borítékokat az iskolakezdést követően adjuk át, értesítjük az átadások időpontjáról.Mindenkinek egészséget, békességet,türelmet kíván a Turóczi Mózes Iskola vezetősége.

LOGIN - BELÉPŐ

KINDER VERSENY

2020. szeptember 20. vasárnap
Friderika
A Nap kel 06:34-kor,
nyugszik 18:53-kor.

Holnap
Máté, Mirella
napja lesz.

Facebook like box

Facebook Like Box

Okostábla és játszótér átadás a Turócziban

Jótékonykodók adománya

Tegnap egy angolórára kukkanthattunk be a Turóczi Mózes Általános Iskolában

Tegnap a Turóczi Mózes Általános Iskolában a New Fashion és Zarah Moden készruhagyárak képviselőinek jelenlétében került sor az oktatási intézménynek adományozott két interaktív tábla, valamint a Háromszéki Közösségi Alapítvány által kialakított játszótér átadási ünnepségére.

A 21. századdal lépést tartani nehéz, főleg mecénások nélkül, így a New Fashion és Zarah Moden készruhagyárak pótolják azt az űrt, amit a romániai oktatási rendszer képtelen, hiszen a két vállalkozás pár év során arra törekedett, hogy a kézdiszéki iskolákat is felsorakoztassa a 21. század követelményeihez. Így a Turóczi Mózes-iskola is két interaktív táblát kapott a készruhagyáraktól, ezzel most már öt modern oktatási eszköz szolgálja a diákokat és az oktatókat.

Tegnap Deák Albert Tóth Melitta angol szakos tanárnő osztályában nézhettük meg, mennyire vált be a tábla, s szubjektív meglátásunk szerint a diákok hatékonyabban sajátíthatják el a nyelvet. Szintén a tegnap avatták fel hivatalosan a Háromszéki Közösségi Alapítvány által az iskola udvarán létesített új játszóteret is. A két eseményről a soron következő Cseperedő mellékletünkben olvashatnak bővebben.