FIGYELEM - ATENTIE

Attention

 

 

 

https://isj.educv.ro/depunere-cereri-Euro-200

 

Felhívás! A Covid-19 vírus terjrdésének meggátolasa érdekében megkerjük önöket, hogy bármilyen jellegű igazolást igényelnek írjanak az iskola e-mail címére turoczi_mozes@yahoo.com és a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk. Amennyiben e-mail-ban nem megoldható, telefonon értesítsék az osztályvezető pedagógust a problémáról.

 Megértésüket köszönjük
Kedves szülők! A Szülőföldön Magyarul pályázati borítékokat az iskolakezdést követően adjuk át, értesítjük az átadások időpontjáról.Mindenkinek egészséget, békességet,türelmet kíván a Turóczi Mózes Iskola vezetősége.

LOGIN - BELÉPŐ

KINDER VERSENY

2020. szeptember 20. vasárnap
Friderika
A Nap kel 06:34-kor,
nyugszik 18:53-kor.

Holnap
Máté, Mirella
napja lesz.

Facebook like box

Facebook Like Box

2017. december 8-10 között iskolánk négy tanulója, a Szín-Arany csapat : Csáki Nagy Klaudia, Mile Szeréna, Dénes Rebeka és Hölczer Bernadett, valamint Józsa Irén tanárnő részt vett a Kolozsváron szervezett Aranyfeszten. Előválogatás alapján, Erdély kilenc megyéjéből tizennyolc csapat ünnepelhette együtt nagy költőnk születésének 200. évfordulóját. Érdekes, kreatív feladatokat kellett folyamatosan beküldeniük a zsűrinek, majd a nem könnyű megmérettetés után a Kolzsváron töltött napok minden pillanata "Aranyat ért". Íme néhány fénykép a felejthetetlen eseményről...

2017_Aranyfeszt_1.jpeg2017_Aranyfeszt_2.jpeg2017_Aranyfeszt_3.jpeg