FIGYELEM - ATENTIE

Attention

 

 

 

https://isj.educv.ro/depunere-cereri-Euro-200

 

Felhívás! A Covid-19 vírus terjrdésének meggátolasa érdekében megkerjük önöket, hogy bármilyen jellegű igazolást igényelnek írjanak az iskola e-mail címére turoczi_mozes@yahoo.com és a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk. Amennyiben e-mail-ban nem megoldható, telefonon értesítsék az osztályvezető pedagógust a problémáról.

 Megértésüket köszönjük
Kedves szülők! A Szülőföldön Magyarul pályázati borítékokat az iskolakezdést követően adjuk át, értesítjük az átadások időpontjáról.Mindenkinek egészséget, békességet,türelmet kíván a Turóczi Mózes Iskola vezetősége.

LOGIN - BELÉPŐ

2021. április 14. szerda
Tibor
A Nap kel 06:00-kor,
nyugszik 19:41-kor.

Holnap
Anasztázia, Tas
napja lesz.

Facebook like box

Facebook Like Box

Iskolánk tanulói a Boldog Özséb Templomban 2017. dec. 15-én karácsonyi előadást tartottak. A legkisebbek nyitották meg az ünnepi műsort. Pásztorjátékkal örvendeztették meg a közönséget az I. osztályosok, őket követték a VI.-os román tagozatos diákok, akik a kis gyufaáruslány történetét játszották el. A felső tagozatos tanulók versekkel, a két kórus karácsonyi énekekkel varázsolta színesebbé az ünnepi készülődést.
Ezzel a meghitt estével kíván az iskola vezetősége és tanári kara áldott, békés karácsonyi ünnepeket minden kedves szülőnek, diáknak és támogatónak!