FIGYELEM - ATENTIE

Attention

 

 

 

https://isj.educv.ro/depunere-cereri-Euro-200

 

Felhívás! A Covid-19 vírus terjrdésének meggátolasa érdekében megkerjük önöket, hogy bármilyen jellegű igazolást igényelnek írjanak az iskola e-mail címére turoczi_mozes@yahoo.com és a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk. Amennyiben e-mail-ban nem megoldható, telefonon értesítsék az osztályvezető pedagógust a problémáról.

 Megértésüket köszönjük
Kedves szülők! A Szülőföldön Magyarul pályázati borítékokat az iskolakezdést követően adjuk át, értesítjük az átadások időpontjáról.Mindenkinek egészséget, békességet,türelmet kíván a Turóczi Mózes Iskola vezetősége.

LOGIN - BELÉPŐ

2021. április 14. szerda
Tibor
A Nap kel 06:00-kor,
nyugszik 19:41-kor.

Holnap
Anasztázia, Tas
napja lesz.

Facebook like box

Facebook Like Box

Szabó Kati a Turócziban

Szabó Kati a Turócziban

Amint arról már hétfőn beszámoltunk, pár napig ismét szülőföldjén tartózkodik Szabó Kati többszörös olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász, aki amellett, hogy részt vett a Nemzetközi Rendőrszövetség első ízben Háromszéken megtartott találkozóján, több megyebeli iskolát is felkeres.

 

Tegnap a legendás tornász a kézdivásárhelyi Turóczi Mózes-iskolába látogatott el, az intézmény tornatermében közel ötszáz diákkal és pedagógussal találkozott. A tornászcsillagot Tamás Sándor, a megyei tanács elnöke és Fejér László Ödön szenátor kísérte el, Katit Voloncs Mária iskolaigazgató üdvözölte, majd levetítettek egy, a pályafutását összefoglaló rövid filmet.

A tornászcsillagot Tamás Sándor is méltatta, elmondva, hogy Szabó Kati a legsikeresebb magyar ajkú erdélyi sportoló, aki dicsőséget szerzett közösségének is. Ezt követően a Franciaországban élő sportoló válaszolt a gyerekek kérdéseire, beszélt a gyerekkoráról, a családjáról, a kedvenc tornaszeréről, a gerendáról, Nadia Comăneci-csel való kapcsolatáról. Azt is elmondta: ha újrakezdhetné az életét, akkor is ezt a pályát választaná, de arra törekedne, hogy mindent jobban csináljon!

A sportoló – aki a találkozó végén képeslapokat dedikált – ma a sepsiszentgyörgyi Székely Mikó Kollégium diákjaival találkozik, csütörtökön pedig Brassó megyei iskolákba látogat.