To Top

Igazgatói - köszöntő

Turoczi Mozes iskola TL 01Kedves Látogatónk!

Szeretettel köszöntjük iskolánk honlapján, amelyet azzal a szándékkal hoztunk létre, hogy bepillantást nyújtsunk intézményünk életébe, mindennapjainkba. Reméljük, hogy az iskolánkkal kapcsolatos kérdéseire oldalunkat böngészve választ talál. Igyekszünk minél több információt megjeleníteni az oktatásról, a tantestületrõl, tanulóinkról, ízelítőt adni a tanórán kívüli tevékenységekről, programjainkról.

 Elmondhatjuk, hogy pedagógusi, tanulói és szülői közösségünk most már kialakította  azt a közös hangot, amely az értékteremtő, kreatív munkának erőt, folytonosságot és kitartást adhat. 

 Honlapunk tükörképe iskolánknak, azt a hangulatot, azt az értékrendet örökíti meg, amelyet alapításától fogva tanáraink ápoltak, gazdagítottak, és amelyet tanulóink hordoznak magukban személyiségük elválaszthatatlan részeként, emlékeik legféltettebb kincseiként.

1 post de administrator, în cadrul Școlii Gimnaziale “Turóczi Mózes” timp de lucru 8 ore/zi (40 de ore/săptămână), durată nedeterminată;

http://posturi.gov.ro/anunt/administrator-21/

A 2023-24-es tanévtől tárt karokkal várjuk a leendő előkészítő és V. osztályos diákokat az iskolánkban induló hagyományos és sportosztályokba!

Gyere és légy a csapatunk tagja! ⚽️
A beiratkozáshoz szükséges dokumentumokat (beiratkozási lap, a gyermek születési bizonyítványa, szülők személyazonossági igazolványa) május 3-18. között várjuk az iskola titkárságán.
Érdeklődni személyesen az iskola titkárságán hétköznapokon 8:00 és 15:00 óra között vagy a 0267361922-es telefonszámon lehet.
"A siker nem más, mint egy jó döntés eredménye." ~ Anthony Robbins ~ ✒️

Image
Image
További cikkek...
0
Székelyföldi iskola

a történelmi Háromszéken

0
-óta viseli

Turóczi Mózes  nevét

0
diák,

akik büszkék az évszázados múltra

0
pedagógus,

akik emberségre, hűségre és helytállásra nevelnek

Turóczi Mózes Általános Iskolakitartásraemberségrehűségrehelytállásranevel

Line

Taní­tani annyi, mint meg­mu­tatni a lehetőséget. Tan­ulni annyi, mint élni a lehetőséggel.” 

Search

      MIKEWEB1           ©  Mike Web        Flag Counter

ŞCOALA GIMNAZIALĂ TURÓCZI MÓZES

© All Rights Reserved

 

Sign in to your account